Lambda Systeme | Tavaszi „Hangulat”: Ismerjük meg a Zsongás térkövet!

Tavaszi „Hangulat”: Ismerjük meg a Zsongás térkövet!

Az SW vállalat „Hangulat” termékcsaládjával felkészítheti udvarát a meleg hónapokra. Válogasson a különböző típusú térkövek közül, melyek mindegyike sokoldalú, időtálló és változatos megjelenésű építőanyag.

SW térkő: tartósság egy szilárd részletben!

A beton univerzális felhasználhatósága és ellenállóképessége miatt már évszázadok óta alapvető anyaga a közterületi és lakossági építkezéseknek. A termékmárka által készített beton térkövek a precízen ellenőrzött technológiai fegyelemmel végrehajtott gyártási folyamat során olyan rendkívül tartós, repedésálló és teherbíró burkolatot eredményeznek, ahol a funkcionalitás ötvöződik az esztétikus megjelenéssel, a kiemelkedő felületi minőség pedig végtelen formai változatossággal vegyül.

„Hangulat”

A térkő nem csupán praktikus és időtálló burkolat, esztétikai funkciója is kiemelendő. Olyan művészi kifejezőeszköz lehet, mely különlegessé teszi környezetünket. A gondosan megtervezett térkőburkolatokat még egyedibbé varázsolják a különböző árnyalatok és azok kombinációi. A „Hangulat” termékcsalád minden darabja az alábbi színekben érhető el: bézs, cappuccino, mogyoró, kakaó, felhő, alkony, hajnal, éjszaka. A választék garantáltan nem szab határt a kreativitásnak! 
A bézs önmagában is klasszikus, időtálló árnyalat, mely melegséget és barátságos hangulatot kölcsönöz. Mogyorószínnel kombinálva pedig izgalmas kontraszt alakul ki. A cappuccino és a kakaó mélyebb tónusainak ötvözete gazdag textúrát ad a térkőösszetételnek. Az árnyalatokkal való játék változatos, egyedi térélményt nyújt. Az esztétikai funkciók mellett vizuális szerepük sem elhanyagolható. A világos színű térkövek kiterjesztik, tágasabbá teszik a teret, a sötétebb árnyalatok pedig mélységet és eleganciát kölcsönöznek az udvarnak. A különböző tónusokból létrehozott színátmenetekkel, árnyékszerű foltokkal való játék még tovább bővíti a megjelenés sokszínűségét. A színek kavalkádján kívül a különböző lerakási mintázatok is egyedi dekorációként szolgálnak, jellegzetes térkőkompozíciók jöhetnek létre általuk. A technológiai fejlődés a beton építőanyagoknak is új távlatokat nyit, emellett egyre inkább előtérbe kerül az épített környezet és a természet közötti összhang.

„Zsongás”

A „Hangulat” termékcsalád tagjait olyan fantázianeveken ismerhetjük meg, mint „Diagonál”, „Hálózat”, „Harmónia”, „Zsongás”, „Elegancia” és „Dinamika”. Mindegyiket más-más tulajdonsága teszi egyedivé. Ha valami igazán különlegessel díszítené udvarát, válassza a „Zsongást”! A természetben sok helyen találkozhatunk hatszög alakzattal, ezek közül mégis a méhsejt az egyik legismertebb. Ezeknek a végtelenül hasznos rovaroknak a kaptárai ihlették a „Zsongás” térkő-kompozíciót, ahol a kövek a méhsejtek különleges ritmikáját utánozzák. 

A termék méretei a következők:
Hosszúság: 20 cm
Szélesség: 20 cm
Magasság: 6 cm

A térkő az alábbi színekben érhető el: bézs, cappuccino, mogyoró, kakaó, felhő, alkony, hajnal, éjszaka.

Hozza el a tavaszi zsongást udvarába ezzel a dekoratív térkővel! A termékcsalád további kínálatáról tájékozódjon az SW Térkő katalógusaiból!

Forrás: https://swterko.hu/
Képek forrása: https://swterko.hu/