Lambda Systeme | Találja meg a tökéletes színt homlokzatához!

Találja meg a tökéletes színt homlokzatához!

Eszébe jutott már, hogy egy különleges árnyalattal dobja fel otthonát? Vagy a kedvenc színét szeretné a házán látni? Esetleg olyan tónust választana, amivel az épület stílusa hangsúlyozható? A Baumit Life több, mint 1000 kreatív árnyalatot kínál, ami maga az egyedi színvilág.

Nyerjen inspirációt Európa egyik legszélesebb homlokzati vakolat és homlokzatfesték színpalettájából! Fontos szempont a választásnál, hogy a homlokzat tónusa passzoljon az épület környezetében előforduló színekhez, de bizonyos mértékig hangsúlyosan ki is emelkedhet onnan.

A megfelelő alaptónus kiválasztásához inspirációt nyerhetünk környezetünkből. Választhatjuk kedvenc színünket, az éppen divatos árnyalatokat vagy egy olyan színt, ami összekapcsolja az épületet a környezetével. A következő lépésben olyan árnyalatot érdemes keresni, mely kiegészíti az alapszínt. 
A Baumit Life több, mint 1000 tónusából garantáltan ki tudja majd választani a megfelelő kombinációt!

Fontos tanácsok:

  • A színválasztás során mindig vegye figyelembe az épületet övező környezetet!
  • Akkor illeszkedik jól a homlokzat az épített környezetbe, ha semleges tónust választunk, és a homlokzaton csak apróbb részleteket emelünk ki.

A homlokzat kialakítása:

  • Olyan színeket keressen, amelyek előfordulnak az épület természetes környezetében!
  • Lakóépületeken kerülje az intenzív és élénk színeket, mivel nem tükrözik az épület célját, így az zavaró lehet.
  • A nagyobb felületen használt szín általában világosabbnak és erősebbnek is tűnik, amit több tényező is okozhat: a napszakonként változó fények, a felület vagy a környező épületek.

A színek a természet kifejezőeszközei, az emberek pedig képesek az üzenetük értelmezésére. Bár már régóta foglalkozik a művészet és a tudomány a színek hatásainak megfejtésével, velük kapcsolatban elsősorban az ösztöneinkre, megérzéseinkre hagyatkozunk.

Töltse le most a Baumit Color alkalmazást, töltsön fel egy fényképet a házáról, és színezze át másodpercek alatt!

"A színek mély hatással vannak az emberi érzelmekre és viselkedésre. Amikor épületek homlokzatáról van szó, a színválasztás különféle üzeneteket közvetíthet és konkrét érzelmeket válthat ki. A Baumit homlokzati színező applikáció lehetővé teszi, hogy játszhasson számtalan színnel és kreatív kombinációval. Merész, klasszikus vagy kreatív utat is választhat - a választás az Öné! Ez olyan, mint egy élő varázslat - csak éppen színekkel!"

  • Azonnali eredmény, bárhol

Töltsön fel vagy készítsen egy fényképet a házáról, válasszon egy színt, és nézze meg hogy fog kinézni!

  • Végtelen inspirációk

Színezze homlokzatát bármilyen árnyalatra, és találjon új inspirációkat!

  • Mentse el és ossza meg könnyedén!

Mentse el projektjeit, és ossza meg barátaival könnyedén!

Merüljön el a Baumit termékek széles választékában az alábbi katalógusok segítsével, valamint látogasson el webáruházunkba és böngéssze kínálatunkat!

Forrás: https://baumit.hu
Képek forrása: https://baumit.hu