Lambda Systeme | A Frühwald bemutatja a kerítéstervezés új dimenzióját

A Frühwald bemutatja a kerítéstervezés új dimenzióját

Van róla elképzelése, hogy milyen lenne álmai kerítése, de nem tudja, hogy a valóságban hogyan is fogjon hozzá a megvalósításhoz? Jó helyen jár, a Frühwald megmutatja hogyan! Pár kattintással megtervezheti egyedi álomkerítését, hozzájuthat a látványtervhez és az elemjegyzékhez költségek és kötelezettségek nélkül.

Kerítéstervezésre fel!

A Frühwald bevezette Kerítéstervező programját, mely segítségével csupán pár kattintással bárki megtervezheti egyedi álomkerítését, az eredményt pedig azonnal meg is tekintheti látványterv formájában. Innen már egyenes út vezet a tényleges megvalósításhoz, mivel a program a szükséges elemjegyzéket is kikalkulálja. Az alkalmazás ingyenesen elérhető a márka weboldalán. Ide kattintva próbálja ki Ön is!

Miért érdemes kipróbálni az alkalmazást?

  • Az elkészült látványterv azonnal hozzáférhetővé válik, benne pedig minden egyes paraméter az Ön igényei szerint lesz beállítva. 
  • A program részletes és pontos elemjegyzéket kalkulál, mely segítségével bármelyik építőanyag kereskedőnél könnyen kaphat árajánlatot

 

Lépésről lépésre

Az első lépés
Adja meg tervezett kerítése hosszúságát méterben számítva!
Amennyiben lejtéssel is szeretne számolni, adja meg a lejtés méretét cm-ben számítva a terep egész hosszúságára vonatkozóan!

A második lépés
Kattintson a plusz jelre, és válassza ki, hogy milyen elemet szeretne hozzáadni a kerítéséhez!
A legtöbb esetben oszloppal indul a kerítés, majd ezt lábazat követi. Mindezek magasságát és hosszát egyedileg állítja be.
Kis és nagykapu hozzáadása is lehetséges, melynek méretét és pontos helyét is Ön szabályozza.

A harmadik lépés
Nem csak a méreteket és az elhelyezkedést lehet állítani, hanem a megjelenést is.
Válassza ki kerítése színét a bal oldalon található színbox-ok egyikére kattintva!
A látványterv része az is, hogy a kerítés betételemeit is meg tudja jeleníteni benne: Kattintson a Kerítésléc meghatározása menüpontra! (Betételemek forgalmazásával a márka nem foglalkozik, mindez csupán a látványterv részeként értelmezendő!)
Tervezés közben a program folyamatosan számolja az építéshez szükséges elemek mennyiségét.
Miután elkészült a tervvel költségek és kötelezettségek nélkül, egy gombnyomással elküldheti magának e-mailben a látványtervet és a megvalósításhoz szükséges elemjegyzéket.

Induljon az álomkerítés projekt!

A Frühwald termékeit keresse webáruházunkban vagy országosan kirendeltségeinkben és forduljon bátran szakértő mérnök kollégáinkhoz segítségért! Tekintse meg a termékmárka katalógusait!

Forrás: https://fruehwald.hu
Képek forrása: https://fruehwald.hu