Lambda Systeme | Csomagolással együtt mehet a keverőbe! – All In Beton a Baumittól

Csomagolással együtt mehet a keverőbe! – All In Beton a Baumittól

Ismerje meg a Baumit All In Beton B20 terméket! Előkevert, fagyálló, természetes szálerősítésű C16/20 osztálybesorolású szárazbeton, statikai követelmények nélküli betonozási munkákhoz, innovatív zsáktechnológiával. Most egyedülálló csomagolásban kapható!

A termék legfontosabb tulajdonságai:

  • Nincs hulladék
  • Gyorsabb feldolgozás
  • Természetes szálerősítés    

Az All In Beton B20, ahogy a neve is mutatja, egy gyárilag előkevert szárazbeton, melyhez az építés helyszínén csak vizet kell adni. Az igazi újdonság azonban a termék csomagolásában rejlik. Ezeket a papírzsákokat ugyanis a szárazbetonnal együtt bele lehet dobni a keverőbe, speciális anyagának köszönhetően vízzel érintkezve a keverés közben a zsák anyaga feloldódik a friss betonban és annak teherbírását szálerősítésként még javítja is. A megoldás további előnye, hogy a munka után semmiféle építési hulladék nem keletkezik. Ez a folyamat jelentősen megkönnyíti mind a ház körüli, mind a nagyobb építkezéseken történő felhasználást. A termék alkalmas kisebb betonozási és javítási munkák elvégzésére a lakásban és az udvar területén egyaránt. Felhasználható minden olyan helyen, ahol nincs komolyabb statikai igénybevétel. A Baumit All In Beton már bizonyított a piacon! Próbálja ki Ön is!

Tekintse meg a Baumit All In Beton B20-ról készült videót!

A Baumit termékeit keresse webáruházunkban vagy országosan kirendeltségeinkben és forduljon bátran szakértő mérnök kollégáinkhoz segítségért! Tekintse meg a termékmárka katalógusait!

Forrás: https://baumit.hu
Kép forrása: https://baumit.hu