Lambda Systeme | Az otthon horizontja

Az otthon horizontja

A Terrán Tetőcserép és az SW Térkő megalkotta a tetőcserép és a térkő tökéletes találkozását. A két vállalat különleges szín- és stíluskombinációkkal segíti a legjobb döntés meghozatalát, emellett exkluzív ajánlattal várja az érdeklődőket:
 
A kampány keretében, ha Terrán tetőcserepet vásárol, egy bruttó 100.000 Ft értékű SW Térkő kupont kap ajándékba. 

  1. lépés: Terran tetőcserép vásárlás: Válasszon min. 1500 db ClimaControl vagy Resistor felületkezelésű Terrán terméket!
  2. lépés: Terrán számla feltöltése, kuponigénylés: Töltse fel a megvásárolt Terrán cserepek számláját és egyedi SW Térkő kupont kap ajándékba, mely a megadott E-mail címre érkezik. Töltse fel a számlát itt!
  3. lépés: SW Térkő vásárlás: Vásároljon min. 50 m2 SW márkájú térkövet!
  4. lépés: SW Térkő számla és kupon feltöltése: Töltse fel az SW Térkő számlát és az SW Térkő kuponkódot az alábbi oldalra!
  5. lépés: Kifizetés: Az SW Térkő elutalja Önnek a bruttó 100.000 Ft összeget a megadott bankszámlaszámra. 

Bemutatjuk az SW és a Terran egyedi ajánlatait:
(A kuponakció nem érvényes minden típusra! Részletek a szabályzatban!)



Holdugrás - A letisztult, modern színvilág kedvelőinek:


A Terran Zenit Max Gránit cserepet különleges design, minimalista vonalvezetés, monokróm színpaletta jellemzi. Ehhez a termékhez tökéletesen passzol az SW Solymoskő Felhő – Dobogókő Hajnal térkő, melyet bohém elegancia, szürke színárnyalatok tesznek különlegessé. A Gránithoz hasonló Zenit Max Grafit tetőcserép a Maroskő Holdeső nevű térkővel nyújt tökéletes elegyet.

Kráterszökkenés - A rusztikus báj és elegancia kedvelőinek: 

A Coppo Ferrara és Ódon tetőcserepek mediterrán érzésvilágba repítenek, finom, hullámos vonalvezetés jellemzi őket, melyet a sárgás, barnás, vöröses árnyalatok tesznek kiemelkedővé. Meleg színeikkel, változatos alakzataikkal megfelelő választás hozzájuk a Maroskő Kagyló és Széna, a Tokajkő Pince, valamint Barna-Bézs térkövek. 

 

Levegőlépés - A könnyed, mégis tartalmas párosítások szerelmeseinek:

A Synus Sötétbarna és Tégla cserepek pehelysúlyú, vidám, hullámos vonalvezetésű termékek, melyek téglás, korallos és barnás színekben érhetők el. Előbbihez a Maroskő Dióhéj és Hatkő Bézs-Mogyoró térköveket javasolják. Míg utóbbihoz az Írottkő Kagyló és Tokajkő Sárga-Barna termék passzol leginkább. A térköveket légies, mégis szilárd megjelenés, játékos vonalvezetés, barna árnyalatok jellemzik.  

Homoktánc - A klasszikus szépségek rajongóinak:

A Rundo Mocca tetőcserepeket nosztalgikus vonalvezetés és hangulat teszi különlegessé. Mokkás színvilága kitűnően kiegészíti a Maroskő Galagonya, valamint Classic40 Bézs-Mogyoró-Capuccino térköveket. Jellemzőik a tradicionális, mégis egyedi dizájn, a barnás-vöröses és kevert mélyvörös árnyalatok. 
A Rundo Tégla cserepekhez válassza a Hollókő Rozsda vagy Hernádkő Széna termékeket. 

Napséta - A környezettudatosság és esztétikum találkozása:

A Generon Darkot kimagasló fejlesztés, környezetvédelem, az esztétikum magas foka jellemzi, ragyogó sötét színe teszi különlegessé. A szürkés árnyalatú, természet által inspirált Hernádkő Holdeső és Solymoskő Felhő-Hajnal-Alkony termékekkel egyedülálló elegyet alkotnak. 

 

Földbukfenc - Ha biztonságos, igényes megoldásra vágyik:

A Renova Plus Natúr cserép időtálló, hullámos vonalvezetésével és natúr színeivel tökéletes alternatíva, gazdaságos megoldás magas minőségben. Válassza hozzá a Maroskő Rozsda vagy Íriszkő Bézs térköveket, melyeket meleg, barnás színek, változatos formák jellemeznek. Lerakásuk során a lehetőségek tárháza bontakozik ki, a kreatív elrendezési megoldások garantáltan feldobják otthonát.

Forrás: https://otthonhorizontja.hu/
Képek forrása: https://otthonhorizontja.hu/