Galéria

20 éves pécsi telephelyünket családi nap keretében ünnepeltük. A légvár, népi játékok és más aktivitások mellett kreatív sarokkal készültünk a gyerekek számára, ahol kedvükre rajzoltak, festettek és színeztek. Az elkészült művekből készítettünk válogatást:

Lambda Pécs rajzok_1
Lambda Pécs rajzok_2
Lambda Pécs rajzok_3
Lambda Pécs rajzok_4

A Promat és a Lambda Systeme Kft. közös szervezésében megvalósult tűzvédelmi képzés nagy érdeklődés mellett zajlott le. Minden jelentkező sikeresen letette a vizsgát.

 

Tűzvédelmi szakképzés
Tűzvédelmi szakképzés1
Tűzvédelmi szakképzés2
Tűzvédelmi szakképzés3

A Lambda Systeme Kft. idén 25 éves. A jubileum alkalmából egy fantasztikus estét töltöttünk május 25-én Partnereink és Kollégiánk társaságában, a Várkert Bazárban. Az esemény képeiből készítettünk válogatást, az összes fotó az alábbi linken érhető el:

https://drive.google.com/drive/folders/0B-Pei8Cu82D6enJTWEpuNFU1TGM

Lambda 25_1
Lambda 25_2
Lambda 25_3
Lambda 25_4
Május 10-én Őex. Marie-France André, belga nagykövet és Ránky Edit, kereskedelmi és gazdasági attasé tiszteletét tette győri telephelyünkön. 
 
A nagykövetasszony az Ipari Parkban tett látogatást, de a Lambda belga gyökereire való tekintettel minket is felkeresett. A vendégek a győri kirendeltségvezetővel, Dankó Attilával és ügyvezetőnkkel, Wiesinger Raimunddal találkoztak.
 
Belga nagykövet látogatása 1
Belga nagykövet látogatása 2

A Lambda Systeme Kft. idén ünnepli 25. születésnapját.

Ennek alkalmából az Austrotherm Kft. fenséges tortákkal lepte meg telephelyeink dolgozóit. A képeken a szegedi csapatunk látható.

Lambda szülinapi torta Szeged 1
Lambda szülinapi torta Szeged 2

Oldalak