Homlokzatburkolatok

A homlokzat az épület bőre, megvédi minden természeti erőtől, s egyúttal kellemes külsőt kölcsönöz neki, míg városaink belső terét díszíti.

Számos táblás homlokzatburkolatot tudunk ajánlani és a megvalósulásig specifikálni ahhoz, hogy változatos építészeti megjelenések, homlokzati formák jöhessenek létre a tervezők szabadságának biztosításával.

Az épületek élethosszáig tartó esztétikai élményhez nem utolsó sorban épületfizikai előnyök is társulnak, hiszen ezek a design elemek szerelt burkolatként épülnek meg. A tartószerkezetre szerelt, kiszellőző légréssel készülő homlokzatburkolatok a páratechnikailag nyitott, hőszigetelt falszerkezet előnyeit ötvözik a változatos elem- és táblakiosztással.

TRESPA

A holland Trespa HPL lemez (kompakt lemez) a táblás homlokzatburkolatoktól elvárt tulajdonságok előnyeit egyesíti önmagában, miközben egyszerűen, faipari eszközökkel, megmunkálható; nagy táblaméreteiből változatos formák, összetételének köszönhetően UV-álló és színtartó homlokzatok képezhetők.

trespa

fibreC

A német precizitásra jellemző pontossággal és homogenitással készül a RIEDER gyárában a látszóbeton felületeket is megszégyenítő FIBRE(C) betonlap burkolat. A különböző struktúrával és többféle színben rendelhető, nagy formátumú táblák a 13 mm vastagságnak köszönhetően a legnagyobb biztonsággal rögzíthetők a tartószerkezet profiljain.

fibreC

KERABEN

Ez a spanyol homlokzatburkolat gazdaságos megoldást nyújt mind az élcsiszolt kerámia, mind a mészkőhatás kedvelőinek. A Keraben táblák 13 mm-es vastagságuknak köszönhetően nagy biztonsággal rögzíthetők a tartószerkezet profiljain.

ArGeTon

Égetett, sajtolt kerámia homlokzatburkolat a kerámia és a téglahatás szerelmeseinek.
Ezzel a masszív, vastag, választható méretű, akár barázdált felületű burkolóelemmel a vágási hulladék minimalizálása mellett bármilyen felület beépíthető.

EUROFOX rögzítőrendszer

Szerelt homlokzatburkolati rendszereink „kályhája”
Minden építészeti elképzelés és szerelt burkolat „mögött” az Eurofox tartószerkezeti rendszere, a különböző profilok és rögzítőelemek látszó, vagy nem látszó megfogásainak kombinációi állnak.

HAVER & BOECKER

Exkluzív, rozsdamentes acél drót szövet homlokzatburkolat
A design hatások maximális fokozásához kül- és beltérben egyaránt használható. A megfelelő szabad keresztmetszet megválasztásával az árnyékolás, míg a színezett változatok, vagy a LED-system-mel szerlet hálókkal a figyelemfelhívás funkciója valósul meg, reklámfelületként is üzemeltethető.

RUUKKI

A svéd SSAB-vel egyesült finn gyártó továbbra is RUUKKI márkanéven értékesíti minőségi fémlemezburkolatait tálcás és sávos kialakításban, valamint design profilként. A kiemelkedően ellenálló HIARC bevonatos acéllemezből, vagy az egyre népszerűbb COR-TEN acélból készült burkolatok egyedi megjelenést kölcsönöznek az épület homlokzatának.

KÉSZLETEINK TELEPHELYENKÉNT VÁLTOZÓAK LEHETNEK!