Új homlokzatszigetelés az Austrothermtől

Austrotherm Resolution
Az Austrotherm új, hatékony megoldást kínál a homlokzat kritikusabb pontjainak hőszigetelésére. 
 
Az egyre szigorúbb épületenergetikai követelmények betartására eddig az egyik legbiztosabb eredményt a GRAFIT REFLEX® expandált polisztirolhab nyújtotta, melynek hővezetési tényezője 23%-kal jobb, mint a fehér színű változaté. Azokban az esetekben azonban, amikor kevés a hőszigeteléshez rendelkezésre álló hely (pl. falközépre helyezett ablakoknál), a grafitos termék használata nem biztosít tökéletes végeredményt. Az ilyen extrém esetekre fejlesztette ki az Austrotherm RESOLUTION® termékmárkáját, mely új építésekhez és felújításokhoz egyaránt használható.
 
Az AUSTROTHERM RESOLUTION® olyan hőre keményedő műanyaghablemez, mely a megszokott hőszigetelő anyagokhoz képest 40%-kal jobb hővezetési tényezővel rendelkezik. Leginkább redőnytokok, árnyékolók tartószerkezetei, gázvezetékek mögött használják. 
A RESOLUTION® család Fassade terméke egykomponensű gyantahab hőszigetelés, mely tökéletesen alkalmazható a ház homlokzatához. A homlokzati rendszerekbe való integrálhatóságát a GRAFIT® kasírozás könnyíti meg. A termék egyszerűen feldolgozható, a táblák éles késsel könnyedén vághatók.
 
Az AUSTROTHERM RESOLUTION® Fassade kiemelkedő tulajdonságai:
  • kiváló hőszigetelő képesség
  • extra karcsú, helykímélő szigetelési megoldás
  • könnyű és egyszerű kivitelezés
  • ökológiailag kedvező hatás
A vékony, de annál hatékonyabb AUSTROTHERM RESOLUTION® Fassade hőszigetelést keresse országszerte telephelyeinken! Bővebb információért, a termékkel kapcsolatos kérdéseivel kérjük forduljon a Lambda Systeme kirendeltségeken munkatársainkhoz!
 
 
Az Austrotherm további kínálatából: