Új Gerard alátéthéjazatok

Gerard alátéthéjazat

Új Standard, Performance és Extreme alátéthéjazatok a Gerardtól!

A tetőfóliát általában a padlás és a hőszigetelés széllel, porral, nyirkossággal szembeni védelmére használják, de a tető alá befújt hó és eső ellen is megfelelő biztonságot nyújt.

A Gerard alátéthéjazatok tökéletes páraáteresztő jellemzőkkel rendelkeznek, környezetbarátok, újrahasznosíthatók és nincsenek egészségre káros hatásaik sem. Kiváló hőszigetelési képességüknek köszönhetően pozitív befolyással vannak a károsanyag-kibocsátásra és csökkentik a fűtésszámlát. Egyszerre rendelkeznek vízálló és légáteresztő tulajdonságokkal, ezáltal elősegítve az épület eredményes tetőszigetelését, energiahatékonyságát.  

A márka tetőfóliái innovatív technológia alkalmazásával kerülnek előállításra, minőségellenőrzések bizonyítják, hogy eleget tesznek az EU legszigorúbb szabványainak is. A monolitikus TPU-réteg, mely a Gerard Performance és Extreme termékekben található meg, nagyfokú védelmet nyújt a fóliák nyúlása és szakadása ellen. Ez az anyag tökéletes az olyan alátéthéjazatok esetében, melyek rugalmasságot igényelnek és széles hőmérsékleti perspektíván használhatók.   

Gerard Standard:

A Standard típus nagyfokú páraáteresztő képességgel rendelkezik, tartós és kopásálló, dacol a káros UV-sugarakkal (maximum 3 hónap).

Gerard Performance:

A Performance kiemelkedően tartós tetőfólia, négy rétegének köszönhetően fokozott ellenállást nyújt a mechanikus sérülésekkel szemben. Dacol a magas hőmérséklettel, valamint a káros UV-sugarakkal (legfeljebb 6 hónap).

Gerard Extreme:

A felsőkategóriás alátéthéjazat nem nyúlik és szakad, dacol az öregedéssel. Egyedülálló páraáteresztő képességgel, illetve magas hőmérséklettel és káros UV-sugarakkal szemben nyújtott ellenállással (maximum 6 hónap) rendelkezik. A Gerard 15 év gyártói garanciát nyújt az Extreme prémium kategóriás tetőfóliára.  

Mindhárom osztályú alátéthéjazat szarufák és szarufák közötti hőszigetelésre, deszkázatra fektethető.

Bővebb információért keresse szakértő kollégánkat a +36 30 641-4288-as telefonszámon! A termékekkel kapcsolatos kérdéseivel kérjük forduljon a Lambda Systeme kirendeltségeken munkatársainkhoz!
 
A Gerard további kínálatából: 

http://www.lambda.hu/hu/markak/gerard