Ökoszenzáció a magyar fejlesztésű önfenntartó ház

Mobil készház

A magyar fejlesztésű Noah Ház olyan technológiával rendelkezik, mely bárhol lehetővé teszi a hagyományos energiahordozóktól és közművektől független lakóépület létrehozását.

Önfenntartó ház – Hogyan?

A működési elv alapja korábbi megoldások továbbgondolásából és újabb tervek ötvözetéből jött létre. Az acél talajcsavarokkal rögzített épület bárhol elhelyezhető és bármikor áttelepíthető környezetszennyezés nélkül, anyaga és működése egyaránt természetbarát.
Mivel a fejlesztés nincs kártékony hatással az élővilágra, különösen felkeltette a kínai nemzeti parkok érdeklődését, nem csak lakóházak, hanem szállodák felépítését is tervezik a környezet bolygatása nélkül.

Jön a mobil készház

Az új háztípus súlya a téglaházéhoz hasonló, nem könnyűszerkezetes épület, nem konténerház, nem aktív-, és passzívház. Nevezhetjük mobil, környezetbarát, rezsimentesen működő készháznak, mely létrehozásához nincs szükség közművesített telekre sem. Mivel saját rendszere szolgáltatja az áramot, a meleg vizet, valamint a hűtési és fűtési funkciókat, előreláthatólag kedvező piaci fogadtatásban részesül majd.       

A technológia levédése Kínában, Amerikában és Ausztráliában folyamatban van, sorozatgyártására már két nagy gyártóval is szerződést kötöttek.

A teljes cikk az alábbi linkre kattintva olvasható:

https://www.vg.hu/vallalatok/vilagszabadalom-lehet-a-magyar-rezsimentes-...