Általános cégbemutatás

Őszinte örömmel tölt el, hogy ezúton üdvözölhetjük Önt a LAMBDA SYSTEME Kft. megújult honlapján. Cégünk neve – 26 éve – garanciát jelent a korszerű építési megoldásokra, a rugalmas ügyfélkezelésre valamint a széleskörű és magas színvonalú szaktanácsadásra az építőanyag kereskedelem területén.

A kezdetekkor viszonylag szűk termékpaletta mára tulajdonképpen az építés – szigetelési folyamat majd teljes spektrumára kiterjed, minden esetben szem előtt tartva a legmagasabb minőségi követelményeket.

Cégünk

  • magasépítési szigetelőanyagok és homlokzati rendszerek
  • épületgépészeti szigetelések
  • szárazépítési (gipszkarton és álmennyezet) rendszerek

forgalmazásával vívta ki meghatározó szerepét a mai magyar építőanyag kereskedelem piacán.

A Lambda Systeme Kft. országos hálózatával kiemelkedő pozíciót ért el az elmúlt 2 és fél évtizedben. Jelentős szakkereskedővé váltunk. Növekedésünk fő motorját a folyamatos fejlődés adja.

Ennek egyik újabb lépcsőfokaként, vásárlóink minél szélesebb körű kiszolgálása érdekében kibővítettük termékválasztékunkat

  • falazóelemek, tetőfedő- és kéményrendszerek, tetőtéri ablakok és térkövek széles választékával is.

KORSZERŰ építési technológiákat támogatunk.

Fontosnak tartjuk ezek népszerűsítését, az energia – és környezettudatos gondolkodás minél szélesebb körű megalapozását. Meggyőződésünk, hogy ez a törekvés hosszútávon élő környezetünk megóvását eredményezi.

SZAKKERESKEDELMI tevékenységet folytatunk.

Országos hálózatunk - amely immár 16 telephelyből áll - minden munkatársának legfőbb célkitűzése az elégedett vásárlók táborának növelése.

Szolgáltatásaink is ezt támogatják. Mérnök – értékesítő Kollégáink széleskörű szaktanácsadással, a lebonyolításban tevékenykedők korrekt értékesítési adminisztrációval, jól szervezett logisztikával, a háttérbázisok pedig kimagaslóan jó raktári felkészültséggel állnak kivitelező, viszonteladó és magánvásárló Partnereink rendelkezésére.

Köszönjük minden velünk együttműködő - hazai és külföldi - építőanyag Gyártó Partnerünknek azt a szakmai támogatást, amely nélkül cégünk megbízható működése nem lenne megvalósítható.

Köszönjük minden kedves Vásárló Partnerünknek azt a bizalmat, mellyel üzleti együttműködésünk sikereihez nap, mint nap hozzájárul.

S végül, de nem utolsó sorban köszönjük minden Kollégánknak odaadó munkáját, hisz a fejlődés csakis együttes gondolkodással vihető tovább.

Lambda Systeme Kft.